Gembira itu kita yang cipta. Bergembiralah!

Thursday, July 8, 2010

:: Ketawalah ::

Weyh!!!

Jerman kalah lah. Suka nya sy nak gelakkan kawan-kawan sy yang gila babeng gelakkan sy yang dulu pernah menggelakkan sy sebab Argentine kalah. Oppps! sorry. Am not revenging, but more to share the down feeling at the time you all laughing at me. Dendam aku siot. Rasakan? Rasa? Padan muka penyokong Jambany. Horeyy!

Dan 12 Julai 2010, kita akan tengok macamana Spain dengan Belanda bergusti kat padang. Harap-harap adalah scene tarik-tarik rambut walaupun sy perhatikan rata-rata pemain WC nih ada yang ada sangat rambut siap panjang berjurai-jurai mcm rambut mayang berjurai dan ada juga yang muda-muda lagi da memiliki pulau. Kaye gile!

Paling tak pon, main masa tambahan. Lagi hell pon penalty lah. Kene sampai 5 gol. Pergggh, azab wooo.. Good luck kepada penyokong dua team ini. Smoga berpeloh dengan baik bila tengok final nanti. Jgn org berpeloh korang seram sejuk pulak ye. Kalau gol nanti, loncatlah sampai ke awan dan tak payah pulang-pulang lagi. Lepak-lepak lah dulu kat atas, sok luse baru turun. Merasa korang jadi angkasawan. Semak!

Kepada sesiapa yang rase gembira tidak terkira atas ramalan si janggut lembik tuh, sape lagi kalu bukan Octopus Paul kebanggaan tuh. Jangan la percaya. Kebetulan aje tuh. Tetapkan iman. Selamat kan jiwa, selamat bertengok bola. Da abih WC nanti jangan lupe jersey 2010 tuh gunting-gunting wat sambal sotong ngn paul tuh. Haih.

Nampak tak ayat-ayat di atas sumer berdasarkan dendam? Oh, tidak. Sy cuma bengang dan geram. Sy sampai tak makan dengan sedikit, tidur yang tak singkat, tengok tibi yang tak boleh besar dan memakai baju yang tak berkain jersey sebab Argentine aku kalah! Sheet.Smoga semangat sy pulih.
Nasib lah chenta sy pon Argentine, takde lah down lagi down kerana dikutuk.
Bersemangatlah Fida.

GOD Bless me Pelisss :)

No comments:

Post a Comment

Dia post, kita tengoklah. Karang merajuk..